DESPRE NOI

Societatea noastra pune la dispozitia dvs experienta acumulata in decursul timpului, forta si dinamismul unei echipe tinere menite sa va asigure linistea de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea in conditii bune.

Chiar daca sunteti o firma cu experienta sau acum porniti prima afacere, noi putem sa va oferim toate serviciile de care afacerea dumneavoastra are nevoie.

Echipa noastra de specialisti este formata din economisti, experti contabili si inspectori resurse umane. Aptitudinile oamenilor cu care suntem in echipa, capacitate de analiza si sinteza, operativitatea sunt elemente ce caracterizeaza personalul firmei.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi SERVICII PERSONALIZATE in functie de nevoile clientului, preluand toate sarcinile ce nu tin strict de activitatea managerului, castigand astfel timpi pretiosi pe care dvs. ii puteti dedica afacerilor.

Membra CECCAR din anul 2007, societatea noastra este condusa in activitatea pe care o desfasoara de principiile esentiale ale profesiei, si anume: integritate, independenta, obiectivitate si mai ales competenta.

Tarifele practicate de firma noastra sunt accesibile, se stabilesc in functie de volumul de munca, dificultate si de serviciile suplimentare oferite clientului. Pentru o oferta de servicii personalizata va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din sectiunea CONTACT.

Date de identificare:
S.C. CONTEXPERT S.R.L.
Cod unic de inregistrare: 22506808
Numar de inregistrare: J23/2599/2007